İstanbul’daki kar yağışında son durum: Araçlar mahsur kaldı

İstanbul’da dün akşam saatlerinden itibaren ekili olan kar yağışı, kentin birçok noktasını beyaza bürüdü. Kar nedeniyle trafik olumsuz etkilenirken, Bazı sürücüler Esenyurt-Haramidere TEM bağlantı yolunda mahsur kaldı.

İstanbul’da  etkili olan kar yağışı trafiği olumsuz etkiledi. Bazı sürücüler, Esenyurt Haramidere TEM bağlantı yolunda mahsur kaldı. Bağcılar'da da kar yağışının hemen ardından meydana gelen kazalar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İstanbul’daki kar yağışında son durum: Araçlar mahsur kaldı

İstanbul'da dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı il genelinde etkisini gösterdi. Yağış nedeniyle trafik akışı olumsuz etkilendi. Esenyurt'ta sabahın ilk saatlerinde trafiğe çıkan bazı sürücüler Esenyurt Haramidere TEM bağlantı yolunda mahsur kaldı. Yoğun kar yağışı ve buzlanmadan dolayı sürücüler ilerlemekte güçlük çekti. İlerleyen saatlerde eriyen karların ardından mahsur kalan araçlar yollarına devam etti.

İstanbul’daki kar yağışında son durum: Araçlar mahsur kaldı - Resim : 2

BAĞCILAR'DAKİ KAZA ANLARI CEP TELEFONUYLA KAYDEDİLDİ

Bağcılar'da ise gece saatlerinde yağmaya başlayan kar ilçeyi beyaza bürüdü. O anda trafikte olan sürücüler zor anlar yaşadı. Kayganlaşan yolda hakimiyeti kaybeden bazı sürücülerin yaşadıkları kaza anları, cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

İstanbul’daki kar yağışında son durum: Araçlar mahsur kaldı - Resim : 3

İstanbul’daki kar yağışında son durum: Araçlar mahsur kaldı ile ilgili etiketler İstanbul Esenyurt Trafik TEM Bağcılar kar yağışı Haramidere
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.