İstanbul'daki gizemli kazının nedeni ortaya çıktı!

Büyükçekmece'de emniyet ekipleri tarafından yapılan gizemli kazının nedeni ortaya çıktı. Kazıların Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından M.K isimli kişinin bulunması için başlatılan soruşturma kapsamında yapıldığı öğrenildi.

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde Pınartepe Mahallesi'ndeki boş bir arazide dün akşam helikopter ile inceleme yapan ekipler daha sonra iş makineleriyle kazı çalışması başlattı.

Gece saatlerinde ara verilen çalışmalara bugün öğlene doğru tekrar başlandı. İş makineleriyle arazinin kazıldığı çalışmalarda çevrede geniş güvenlik önlemi alındı.

GİZEMLİ KAZILARIN NEDENİ BELLİ OLDU

Bölgedeki arazinin farklı yerlerinde kazı açan ekipler, olay yerine kimseyi almadı. Kazıların Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kayıp M.K. isimli şahsın bulunmasına yönelik başlatıldığı öğrenildi.

İstanbul'daki gizemli kazının nedeni ortaya çıktı!

BİR TANIK İFADESİNDE BOŞ ARAZİYİ İŞARET ETMİŞ

Soruşturma kapsamında ifadesi alınan bir tanık Büyükçekmece’deki boş araziyi işaret edince buradaki çalışmaların yoğunlaştığı öğrenildi.

 İstanbul'daki gizemli kazının nedeni ortaya çıktı! - Resim : 2

İstanbul'daki gizemli kazının nedeni ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Büyükçekmece kazı ekip
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.