İstanbul'daki AVM'de suikast toplantısı!

Şirinler çetesinin, Bahçelievler’de bir AVM’de Azeri işadamına yönelik planladığı suikast toplantısına yapılan baskında 11 kişi yakalandı. Çetenin hedefinde Beşiktaş’ta öldürülen Caniyev’in kardeşi olduğu öğrenildi.

istanbul Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri Azerbaycan’dan gelen 2 Azeri uyruklu çete üyesinin, Şirinler çetesi üyeleriyle Bahçelievler’de bulunan bir AVM’de yemekli toplantı düzenlediği bilgisine ulaştı. Operasyonda, Şirinler çetesi lideri Mex olarak bilinen Mehmet Sabri Ş., Abdurrahman Ç., Orhan E., Hacı Ömer E., Emre D., Kenan S., Necati B., Berkay D., ile Azeri uyruklu Orkhan İ. ve Camal H.’nin de aralarında bulunduğu 13 kişi gözaltına alındı. Çete üyelerinin üzerlerinde 9 adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

KOZMİK SUİKAST TOPLANTISI

Akşam'ın haberine göre, Azerbaycan’da geçtiğimiz ay cezaevinden tahliye edilen N. S. ağustos ayında Beşiktaş’ta çapraz ateşe alınarak öldürülen ‘Lenkoranski’ takma isimli Rovshan Aliyev sahte kimliğini kullanan Rovshan Caniyev’in kardeşi Rahip Caniyev’in öldürülmesi için 2 adamını İstanbul’a gönderdi. Azeri uyruklu Orkhan İ. Ve Camal H., Rovshan Caniyev’in kardeşi olan Rahip Caniyev’in öldürülmesi için ‘Şirinler çetesi’ ile ilişkiye geçti. Azeri uyruklu çete üyeleri ile Şirinler çetesinin suikast planlarını konuştuğu yemekli toplantıyı Organize Şube Müdürlüğü ekipleri tespit ederek operasyon düzenledi.

AVM’de uluslararası suikast toplantısı

Gözaltına alınan 2’si Azeri uyruklu 13 kişi İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sorgulanıyor. Azerbaycan’da “Lenkoranski” takma ismiyle tanınan Rovshan Aliyev’in İstanbul’dan gönderilen cenazesini Azerbaycan’da 50 bin kişilik bir grup karşılamıştı.

İstanbul'daki AVM'de suikast toplantısı! ile ilgili etiketler AVM İstanbul çete şirinler
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.