İstanbul'da yoğun kar yağışı sürüyor: Araçlar kayarak ilerledi, İBB'nin kar küreme aracı yolda kaldı

İstanbul'da kar yağışı etkisini sürdürüyor. Günlerce gelen uyarılar sonrası etkisini artıran yağış nedeniyle yollar beyaza bürünürken sürücüler zor anlar yaşadı. İBB'nin kar küreme aracı yolda kalırken, bir İETT otobüsündeki yolcular, aracın yola devam etmesi için içerde zıpladı.

İstanbul'da akşam saatlerinde etkili olan kar fırtınası sonrası cadde ve sokaklar beyaza büründü. Görüş mesafesi 200 metreye kadar düştü. Vatandaşlar, araçlarını bırakarak toplu taşımaya yöneldi. Ümraniye'de yoğun kar yağışı ile birlikte seyir halinde olan ve içerisinde yolcu bulunan bir İETT aracı da yolda kaldı. Aracın içerisinde zıplayarak hareket etmesini sağlamak isteyen yolcuların o anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul'da yoğun kar yağışı sürüyor: Araçlar kayarak ilerledi, İBB'nin kar küreme aracı yolda kaldı

Ümraniye'de etkili olan kar yağışı sonrası yolda kalan İETT aracında bulunan yolcular ise otobüs içerisinde zıplayarak aracı hareket ettirmeye çalıştı. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul'da yoğun kar yağışı sürüyor: Araçlar kayarak ilerledi, İBB'nin kar küreme aracı yolda kaldı - Resim : 2

İBB'NİN KAR KÜREME ARACI YOLDA KALDI

İstanbul’da 3 gündür etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kar küreme aracının da yolda kaldığı görüldü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından İstanbul’da kar 3 gündür etkisini göstermeye devam ediyor. Yer yer tipi şeklinde görülen yağış nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Karları temizlemek için yola çıkan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı kar küreme aracının da yolda kaldığı görüldü.

SÜRÜCÜLER ZOR ANLAR YAŞADI

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda ani ve yoğun şekilde yağan kar evlerine gitmek isteyen vatandaşları yolda yakaladı. Yolda kalan sürücü ve yayaların zorlukla ilerlediği kentte bazı sürücüler kontrolünü kaybederek kaza yaparken, bazı sürücüler ise kayganlaşan zeminde tehlikeli hareketler yaparak ilerledi. Kartal sahil yolu Pendik istikametinde bir araç sürücüsü dirift yaparak ilerlerken, o anlar başka bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul'da yoğun kar yağışı sürüyor: Araçlar kayarak ilerledi, İBB'nin kar küreme aracı yolda kaldı - Resim : 3

Esenyurt’ta ise vatandaşlar, kar ve buz kaplı yollarda araçları ile kaldı. Çevredeki vatandaşların ittiği araçlar güçlükle ilerlerken, freni tutmayan araçlar ise yolları buz pistine çevirdi. Birçok kazanın gerçekleştiği Esenyurt’ta, yokuş aşağı ilerleyen bir aracın duramayarak başka bir araca çarptı.

İstanbul'da yoğun kar yağışı sürüyor: Araçlar kayarak ilerledi, İBB'nin kar küreme aracı yolda kaldı - Resim : 4

İstanbul'da yoğun kar yağışı sürüyor: Araçlar kayarak ilerledi, İBB'nin kar küreme aracı yolda kaldı ile ilgili etiketler İstanbul İETT Otobüs kar yağışı kar küreme aracı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.