İstanbul'da yaşayanlar hazırlanın: Gün boyu elektrik olmayacak!

İstanbul'da, 24 Nisan 2023 Çarşamba günü elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler açıklandı. İstanbul'un belirli bölgelerinde bakım çalışması, şube bağlantısı ve bakım sebebiyle iş sağlığı ve güvenliği de gözetilerek elektrik kesintisi yapılacak. İşte İstanbul'da elektrik kesintisi yaşayacak o ilçeler...

İstanbul'da, 24 Nisan 2023 Çarşamba günü, Avrupa yakasındaki bölgeler ağırlıklı olacak şekilde pek çok ilçede elektrik kesintisi yapılacak. Bu çerçevede, İstanbul'da elektrik kesintisi yapılacak ilçeler merakla araştırılmaya başlandı! Ayrıntılar haberimizde...

İstanbul'da yaşayanlar hazırlanın: Gün boyu elektrik olmayacak!

İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ: 24 NİSAN ÇARŞAMBA

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından yapılan duyuruya göre 24 Nisan Çarşamba günü İstanbul'da farklı saat aralıklarında elektrik kesintileri uygulanacak.

AYEDAŞ'ın Anadolu Yakası kesinti ve arıza işleriyle, BEDAŞ ise Avrupa yakası elektrik tedarik ve arızalarıyla ilgilendiği biliniyor. İstanbul Anadolu yakasında yaşanacak planlı elektrik kesintileri, AYEDAŞ'ın resmi internet sitesi üzerinden duyuruluyor.

Bu çerçevede, AYEDAŞ web sayfası için BURAYA tıklayınız

BEDAŞ web sayfası için BURAYA tıklayınız.

İstanbul'da yaşayanlar hazırlanın: Gün boyu elektrik olmayacak! ile ilgili etiketler AYEDAŞ BEDAŞ
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.