İstanbul'da uyuşturucu tacirlerine dev operasyon: Çok sayıda şüpheli gözaltına alındı!

İstanbul'da uyuşturucu tacirlerine yönelik yürütülen teknik ve fiziki takip sonucu sabah saatlerinde 18 adrese eş zamanlı operasyon yapıldı. Özel harekat timlerinin de destek verdiği operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul'da sabah saatlerinde hareketli anlar yaşandı.

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik başlatılan çalışma kapsamında, il genelinde 35 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

ÖZEL HAREKAT TİMLERİ DESTEK VERDİ

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uzun süreli teknik ve fiziki takibin ardından sabah saatlerinde 18 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda özel harekat timleri de destek verdi.

İstanbul'da uyuşturucu tacirlerine dev operasyon: Çok sayıda şüpheli gözaltına alındı!

ÇOK SAYIDA ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyonda baskın yapılan evler didik didik aranırken çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Adresteki şüpheliler gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Operasyonla ilgili çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

İstanbul'da uyuşturucu tacirlerine dev operasyon: Çok sayıda şüpheli gözaltına alındı! - Resim : 2

İstanbul'da uyuşturucu tacirlerine dev operasyon: Çok sayıda şüpheli gözaltına alındı! ile ilgili etiketler İstanbul Büyükçekmece Operasyon uyuşturucu helikopter özel harekat
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.