İstanbul'da trafik magandası dehşeti: İETT otobüsüne yumruk ve tekmeler savurdu!

Esenyurt'ta ters istikametten giden bir trafik magandası, yol üzerinde giden İETT otobüsü şoförü ile tartıştı. Aracından inerek şoförü darp eden trafik magandasını çevredeki vatandaşlar zor sakinleştirdi. Şahsın İETT otobüsünü yumruk ve tekmelerle vurduğu anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Esenyurt Gazi Caddesi üzerinde gerçekleşti. İddiaya göre ters yönden gelen otomobil sürücüsü, yol üzerindeki İETT otobüsünün şoförü ile tartışmaya başladı.

TRAFİK MAGANDASINI VATANDAŞLAR SAKİNLEŞTİRDİ

Aracından inip otobüsün ön kapısından şoföre hakaret ederek yumruklar savuran trafik magandası, çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirildi. Otomobiline geri döneceği sırada tekrar otobüse yaklaşan şahıs, bu sefer de araca yumruk ve tekme atmaya başladı.

İstanbul'da trafik magandası dehşeti: İETT otobüsüne yumruk ve tekmeler savurdu!

YAŞANANLAR ANBEAN KAMERADA

Bir süre daha otobüs şoförü ile tartışmaya devam eden adam, nihayetinde aracına binerek olay yerinden uzaklaştı. Olayın sonunda otobüs de yoluna devam ederken yaşanan o anlar çevredeki bir cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İstanbul'da trafik magandası dehşeti: İETT otobüsüne yumruk ve tekmeler savurdu! ile ilgili etiketler İstanbul Trafik maganda

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.