İstanbul'da tedirgin eden olay! Balık tutarken buldu, kağıda sarıp minibüsle getirdi

İstanbul'da bir kişi balık tutarken top mermisi buldu. Bulduğu top mermisini kağıda sarıp minibüsle Esenyurt'a getirdi. Mermiyi bulan B.O.'nun arkadaşlarından birinin tedirgin olması sonrası yapılan ihbar sonucu gelen polis ekipleri top mermisine el kondu. 100 yıllık olduğu tahmin edilen top mermisi imha edilmesi için bomba imha ekiplerine teslim edildi.

İstanbul Çatalca'da bir kişi, balık tuttuğu sırada top mermisi buldu. B.O., mermiyi arkadaşlarına göstermek için kağıda sarıp minibüsle Esenyurt'a getirdi. B.O.'nun arkadaşlarından birinin tedirgin olması üzerine yapılan ihbar sonucunda top mermisi polis tarafından el konuldu.

İstanbul'da tedirgin eden olay! Balık tutarken buldu, kağıda sarıp minibüsle getirdi

KAĞIDA SARIP MİNİBÜSLE GETİRDİ

Olay, Atatürk Mahallesi'nde bulunan bir iş merkezinde yaşandı. B.O., Büyükçekmece Gölü'nün Çatalca kıyısında balık tuttuğu sırada top mermisi buldu. Meraklı genç, top mermisini kağıda sarıp balık tutmaya geldiği kamyonetine koydu. B.O. daha sonra top mermisini Çatalca'dan arkadaşlarına göstermek için yolcu minibüsünde Esenyurt'a getirdi.

İstanbul'da tedirgin eden olay! Balık tutarken buldu, kağıda sarıp minibüsle getirdi - Resim : 2

B.O., bulduğu top mermisini iş merkezindeki arkadaşlarına gösterdi. Top mermisini inceledikten sonra tedirgin olan arkadaşlarından biri, durumu polise bildirdi. Olay yerine polis ve bomba imha ekipleri geldi. Yaklaşık 100 yıllık olduğu değerlendirilen top mermisi yapılan incelemelerin ardından imha edilmek üzere bomba imha ekiplerince alındı. B.O. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

İstanbul'da tedirgin eden olay! Balık tutarken buldu, kağıda sarıp minibüsle getirdi ile ilgili etiketler İstanbul Çatalca Esenyurt balıkçı top mermisi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.