Sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen gezmeye çıktılar 

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen meydan ve caddelerdeki kalabalık dikkat çekti. Dışarı çıkan bir genç, yasağa rağmen yürüyüşe çıktığını söylerken, maske takmayan bazı vatandaşların ise kameraları görünce maske taktıkları görüldü. 

Gaziosmanpaşa’da iki günlük sokağa çıkma kısıtlamasında meydan ve caddelerdeki kalabalık dikkat çekti. Hava almaya çıktığını söyleyen bir genç "Yasak ama gezmeye geldim" diye konuşurken yine hava almak için sokağa çıktığını söyleyen başka biri ise, "İnsanlar yasaktan anlamıyor" dedi. 

Sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen gezmeye çıktılar 

İstanbul'da sokağa çıkma kısıtlamasında bazı cadde ve meydanlardaki kalabalık dikkat çekti. Gaziosmanpaşa Meydanı ve meydana çıkan caddelerde yoğun kalabalık olduğu görüldü. Bazı vatandaşlar meydandaki banklara oturdu, bazıları ise yürüyüş yaptı.

Sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen gezmeye çıktılar  - Resim : 2

Maske takmayan ve sosyal mesafe kurallarını da ihlal eden kimi vatandaşlar kameraları görünce maskelerini taktı. 

Sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen gezmeye çıktılar  - Resim : 3

 "YASAK AMA HAVA ALMAYA ÇIKTIM" 

 Sokağa çıkma kısıtlaması olmasına rağmen dışarı çıkan bir genç, "Anneannemlerden geliyorum. Meydana geldim gezmeye. Hava almaya çıktım. Herhalde herkes benim gibi düşünüyor. Hava alıp birazdan gideceğim" diye konuştu. Ekmek almaya çıktığını söyleyen bir başka kişi ise sokakta dolaşanlara tepki göstererek, "İnsanlar yasaktan anlamıyor" diye konuştu. 

Sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen gezmeye çıktılar  - Resim : 4

Sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen gezmeye çıktılar  ile ilgili etiketler İstanbul Gaziosmanpaşa sokağa çıkma yasağı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.