İstanbul'da skandal görüntü! Uyuşturucu kullanıp sokak ortasında...

İstanbul, Taksim'de gençlerin bu görüntüsü yürekleri sızlattı. Kullandıkları uyuşturucu maddenin etkisiyle baygın halde yere yığılan 3 gencin hali kameralara yansıdı. Otobüs bekleyen vatandaşlar ise gençlerin yanından geçerek yollarına devam ettiler

Taksim’de bir alt geçitte uyuşturucu maddenin etkisiyle kendinden geçen 3 gencin hali yürekleri sızlattı. Otobüs bekleyen vatandaşlar kaldırımda sızan gençlerin arasından geçerek yollarına devam etti.

uyusturucu

Taksim Cumhuriyet altgeçidinde uyuşturucu maddenin etkisiyle kendinden geçerek, kaldırımda sızan 3 genç kameralara yansıdı. Altgeçitte otobüs bekleyen vatandaşların arasında sızan gençler, içler acısı hali yürekleri burktu.

safasf

Bazı vatandaşlar, kaldırımda düzensiz bir şekilde sızan gençlerin arasından geçerken bazıları da kaldırımdan inerek yollarına devam etti. Gençlerin yürekleri sızlatan hali ise kameralara yansıdı.

İstanbul'da skandal görüntü! Uyuşturucu kullanıp sokak ortasında... ile ilgili etiketler uyuşturucu skandal baygın
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.