İstanbul'da sır ölüm: İki sevgili silahla vurulmuş halde bulundu

İstanbul'da yaşayan Alper Balcı ve Suna Tanrıkulu, bir süre sevgili olduktan sonra ayrıldı. İkili, Balcı'nın Bakırköy'deki evinde sorunları konuşmak için yeniden bir araya geldi. Ancak gelen ihbar sonucu Balcı ve Tanrıkulu evde kalplerinden vurulmuş halde bulundu. Alper Balcı hayatını kaybetti, kız arkadaşı Suna Tanrıkulu ise ağır yaralandı.

İstanbul Bakırköy'de Alper Balcı ile Suna Tanrıkulu çifti, Balcı'nın ilçedeki evinde buluştu. Çiftin ayrıldıktan sonra sorunları konuşmak için bir araya geldiği öne sürüldü. Ancak gelen ihbar sonucu Balcı ve Tanrıkulu evde kalplerinden vurulmuş halde bulundu. Alper Balcı hayatını kaybetti, kız arkadaşı Suna Tanrıkulu ise ağır yaralandı.

AYRILDIKTAN SONRA BULUŞTULAR

Bir kafede garson olarak çalışan Alper Balcı (20), iddiaya göre eski sevgilisi Suna Tanrıkulu (20) ile 16 Haziran Perşembe günü Zeytinlik Mahallesi Milliyetçi Sokak'ta bulunan 4 katlı binanın bodrum katındaki evinde buluştu. Bir süre sonra daireden iki el silah sesi duyuldu.

 bakirkoyde-eski-sevgililer-kalplerinden-vurulmus-halde-bulundu_9886_dhaphoto6

ALPER BALCI: "SUNA KENDİNİ VURDU ÇABUK GEL"

Alper Balcı, iddiaya göre A.C. isimli arkadaşını arayarak, "Suna kendini vurdu, çabuk gel" dedi. A.C.'nin ihbarıyla polis ve sağlık ekipleri harekete geçti. Balcı ve Tanrıkulu sol göğüslerinden vurulmuş halde bulundu.

 sır olay2

ALPER BALCI HAYATINI KAYBETTİ! SUNA YAŞAM SAVAŞI VERİYOR...

Alper Balcı'nın hayatını kaybettiği belirlenirken, Suna Tanrıkulu ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

 sır olay1

"DAHA ÖNCE SORUN YAŞANMADI"

Sokaktaki esnaf Arif Güner, "İki sevgili tartışıyorlar. Burada bekar kalıyorlar. Arkadaşlarını arıyor. Kızı çıkartırlarken gördük. Çocuk ölmüş. Biz çocuğu pek görmüyorduk. Daha önce sorun yaşanmadı. Çok fazla tanımıyoruz." dedi. Olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğu araştırılıyor.

bakirkoyde-eski-sevgililer-kalplerinden-vurulmus-halde-bulundu_9886_dhaphoto7

İstanbul'da sır ölüm: İki sevgili silahla vurulmuş halde bulundu ile ilgili etiketler Bakırköy cinayet alper balcı suna tanrıkulu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.