İstanbul'da şiddetli fırtına ağaçları yerinden söktü! Araçların üzerine devrildi...

İstanbul'da etkili olan kar yağışı, yerini yağmur ve karla karışık yağmura bıraktı. Bazı bölgelerde etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle ağaçlar otomobillerin üzerine devrildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından kent genelinde dün gün boyu etkili olan yağış, bugün sabahın erken saatlerinde kentin yüksek kesimlerinde kara dönüştü. Hafta sonu mesaisi için işe gitmek üzere dışarı çıkan İstanbullular, kentin birçok noktasında beyaz örtüyle karşılaştı.

Bir süre etkili olan kar daha sonra yerini yağmur ve karla karışık yağmura bıraktı. Kentte aralıklarla devam eden yağış nedeniyle yollarda su birikintisi oluştu, sürücüler araçlarıyla ilerlemekte güçlük çekti.

Yağışla beraber etkisi gösteren fırtına da bazı olumsuzluklara neden oldu.

Fırtına nedeniyle Avcılar ve Kartal'da otomobillerin üzerine ağaç devrildi.

İstanbul'da şiddetli fırtına ağaçları yerinden söktü! Araçların üzerine devrildi... ile ilgili etiketler Avcılar Kartal Kar Yağışı Fırtına

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.