İstanbul'da sağanak ve fırtına başladı: Halk pazarını su bastı, çatılar uçtu!

İstanbul'da Sağanak yağış ve fırtınanın etkisiyle trafik yoğunluğu yüzde 70'in üzerine çıktı. Gaziosmanpaşa'da halk pazarını su bastı.

İstanbul'da fırtına ve şiddetli sağanak yağış başladı. İBB Trafik Yoğunluk Haritası'na göre, kent genelindeki trafik yoğunluğu saat 15.45 itibarıyla yüzde 72 olarak ölçüldü.

İstanbul'da sağanak ve fırtına başladı: Halk pazarını su bastı, çatılar uçtu!

HALK PAZARINI SU BASTI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından İstanbul'da sağanak yağış başladı. Gaziosmanpaşa'da etkili olan sağanak yağmurun ardından Yenimahalle'de yollar göle dönerken Cumartesi Pazarını su bastı. Bazı pazar esnafının ise brandalar çökmemesi için elleriyle brandaları tuttuğu da görüldü.

İstanbul'da sağanak ve fırtına başladı: Halk pazarını su bastı, çatılar uçtu! - Resim : 2

ÇATIDAN KOPAN PARÇA BAŞINA DÜŞTÜ

Küçükçekmece Cennet Mahallesi Barbaros Caddesi'nde şiddetli rüzgarın etkisiyle 5 katlı binanın çatısından kopan parçalar 2 binaya çaptıktan sonra, kaldırımda yürüyen kişinin başına düştü. Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıyı ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulans ile hastaneye götürdü.

İstanbul'da sağanak ve fırtına başladı: Halk pazarını su bastı, çatılar uçtu! - Resim : 3

Polis ekipleri caddeyi araç ve yaya trafiğine kapatarak güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri de binanın çatısından sarkan parçaları merdiven yardımı ile bulunduğu yerden aldı. Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı. 2 binanın dış cephesinde hasar oluşurken dairelerin bazılarının camlarının kırıldığı ve 2 iş yerinde de hasar oluştuğu görüldü.

İstanbul'da sağanak ve fırtına başladı: Halk pazarını su bastı, çatılar uçtu! ile ilgili etiketler Sağanak Yağış Fırtına Sel (Doğa olayı)
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.