İstanbul'da panik! Kağıthane'de gecekondu alev alev yandı!

İstanbul Kağıthane'de bir gecekonduda yangın çıktı. İçerisinde bulunan aile kendilerini güçlükle dışarı attı. Yangın sonrası gecekondu oturulamaz hale geldi.

İstanbul Kağıthane'de Şirintepe Mahallesinde saat 20.00 sıralarında bir gecekonduda yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, tek katlı gecekonduda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın, tüm evi sardı. Bu esnada içeride bulunan ev sahipleri Funda G., Esen G. ve çocukları kendilerini güçlükle dışarı atarak, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, sağlık ekipleri de herhangi bir olumsuzluğa karşı hazırda bekledi.

Yangında gecekondu adeta alev topuna döndü. Çevre ilçelerden yangın yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını güçlükle söndürürken, gecekondu oturulamaz hale geldi. Evlerinin kül olduğunu gören aile ise feryat edip ağladı. Öte yandan, gecekondudan yükselen alevler vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul'da panik! Kağıthane'de gecekondu alev alev yandı! ile ilgili etiketler İstanbul Yangın
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.