İstanbul'da palalı saldırgan paniği: Sokakta terör estirdi

İstanbul Büyükçekmece'de elindeki pala ile sokağa çıkan bir kişi, çevreden geçenlere saldırdı. Sokakta adeta terör estiren saldırgan polis tarafından gözaltına alındı. Olaylarda şans eseri yaralanan olmadı.

Dün gece saatlerinde Atatürk Mahallesi'nde meydana gelen olayda, elindeki pala ile bir apartmandan sokağa çıkan bir kişi, bilinmeyen nedenle sokaktan geçenlere saldırdı. Pala ile yoldan geçenlerin üzerine doğru koşan kişiyi görenler kendilerini kurtarmak için hızla uzaklaştı. Olayın haber verilmesi üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Elindeki pala ile çevredekilere korku dolu anlar yaşatan kişi, bir süre sonra palayı sokağa fırlattıktan sonra apartmana girdi. Daha sonra elinde bıçakla tekrar sokağa çıkan şüpheli, çevredekilerin üzerine doğru koştuktan sonra geri dönerek binaya girdi. Polisin gelmesi ile şüphelinin bulunduğu apartmana yönelen çevre sakinlerinden bir kişi, yerden aldığı palayı binaya doğru fırlattı. Şüpheli ise olay yerine gelen ekipler tarafından gözaltına alındı.

Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

İstanbul'da palalı saldırgan paniği: Sokakta terör estirdi ile ilgili etiketler saldırı İstanbul Büyükçekmece
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.