İstanbul'da o cadde araç trafiğine kapatılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Kontrol Merkezi, Ümraniye ilçesindeki yayalaştırma projesi kapsamında Alemdağ Caddesi'nin, 28 Ocak'tan itibaren araç trafiğine kapanacağını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Trafik Kontrol Merkezi (TKM), Ümraniye'deki yayalaştırma projesi kapsamında Alemdağ Caddesi'nin, 28 Ocak'tan itibaren araç trafiğine kapanacağını duyurdu.

ÜSKÜDAR'A ÇAVUŞBAŞI CADDESİ'NDEN GİDİLECEK

İBB TKM'den yapılan açıklamada, şöyle denildi:

İBB tarafından alınan UKOME kararına istinaden, Alemdağ Caddesi'nin, "Metro Çarşı Durağı" (TRT Lojmanları) ile "Metro Ümraniye Durağı" (Eski Belediye Binası) arasında kalan kısmının yayalaştırma projesi uygulama çalışmalarına başlanacaktır. Üsküdar istikametine trafik akışı da Çavuşbaşı Caddesi'nden yapılacaktır.

28 OCAK'TAN İTİBAREN

Ayrıca İBB tarafından inşaatına başlanan, 15 Temmuz Şehitler Meydanı Zemin Altı Katlı Otopark ve Gençlik Kültür Merkezi projesinin aksamadan devam edebilmesi adına İSKİ, İGDAŞ ve AYEDAŞ kurumlarınca gerekli altyapı deplase çalışmalarının yapılabilmesi için, Alemdağ Caddesi'nin "Metro Çarşı Durağı" ile "Metro Ümraniye Durağı" arasında kalan kısmı 28 Ocak 2018 Pazar Günü'nden itibaren araç trafiğine kapatılacaktır."

İstanbul'da o cadde araç trafiğine kapatılıyor! ile ilgili etiketler İstanbul Ümraniye Trafik alemdağ caddesi kapalı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.