İstanbul'da Nusret şubeleri nerede? Nusret İstanbul'da var mı? Nusret Burger ne kadar?

Tüm dünyada ilgi gören ve ziyaretçi akınına uğraya Nusr-Et restoranları Türkiye'de de ilgi görüyor. Açıldığı günden bu yana ziyaretçilerinin et tadına vardığı Nusret İstanbul'da nerede var? Nusret İstanbul'da var mı? Nusret Burger kaç TL sorularının yanıtını sizler için araştırdık.

2010 yılında açılan Nusr-Et Steakhouse giderek tüm dünyaya yayılan zincir bir restorana dönüştü. Lezzetli etleri ve keyif veren konsepti ile benimsenen Nusr-Et Steakhouse Türkiye'de de hizmet veriyor. Peki İstanbul'da Nusret şubeleri nerede? Nusret Burger ne kadar?

İstanbul'da Nusr-Et şubeleri nerede?

Türkiye'nin birçok yerinde şubesi bulunan Nusret Steakhouse Başkent Ankara dahil Bodrum, Dubai, Abu Dhabi, Doha, Miami, New York ve Mykonıos'da bulunuyor.

Nusr-Et Steakhouse Etiler | Salt Bae Cutting The Best Steak in Istanbul! -  YouTube

İstanbul'da Nusret şubeleri Etiler ve İstanbul Sandal Bedesteni'nde bulunuyor.

Nusret Steakhouse. - Nusr-Et, İstanbul Resmi - Tripadvisor

Nusret Burger ne kadar?

Birçok kişinin uçuk fiyatları nedeniyle ziyaret etmekten çekindiği Nusr-Et Steakhouse, segmentindeki birçok restoranla aynı fiyat politikasını uyguluyor.

Özelilkle genç kesimin ziyaret ettiği Nusret Steakhouse'da Nusret Burger olarak bilinen ve çok sevilen hamburgerin fiyatı 55 TL'dir. Lokum Burger isim hamburger 60 TL, Sucuk Burger ise 35 TL üzertinden satılıyor.

İstanbul'da Nusret şubeleri nerede? Nusret İstanbul'da var mı? Nusret Burger ne kadar? ile ilgili etiketler Nusret Gökçe nusret istanbul şubeleri istanbulda nusret var mı nusret burger ne kadar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.