İstanbul'da ne zaman kar yağacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, haftalık hava durumu raporunu açıkladı. Yayımlanan rapora göre, Pazar günü ülke genelinde kar yağışı etkili olacak. Bu kapsamda, İstanbul'da ne zaman kar yağacağı büyük bir merakla araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, İstanbul'da ne zaman kar yağacak? Ayrıntılar haberimizde...

Hava sıcaklıkları, ülke genelinde mevsim normallerinin altında seyrederken, Çarşamba gününden itibaren yükselerek mevsim normallerine, özellikle batı kesimlerde ise normallerin üzerine çıkacak. Ancak haftanın ilerleyen günlerinde, bir soğuk hava dalgasının etkisiyle genel olarak tekrar düşmesi bekleniyor.  Peki, İstanbul'da ne zaman kar yağacak? Detaylar haberimizde... 

İstanbul'da ne zaman kar yağacak?

İSTANBUL'DA NE ZAMAN KAR YAĞACAK?

İstanbul'un belirli bölgelerinde, hafta sonunda kısa süreli olarak etkili olan kar yağışı, 2016 yılından bu yana kasım ayında kaydedilen ilk kar yağışı olarak tarihe geçti. Genellikle ilk karın Aralık ayından itibaren düştüğü İstanbul'a, uzun bir aradan sonra kasım ayında kar yağdı. Bu kar yağışının ardından sıcaklık yavaşça mevsim normallerine doğru artmaya başladı.

İstanbul'da ne zaman kar yağacak? - Resim : 2

Çarşamba gününden itibaren ise sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerine çıkması bekleniyor, ancak Meteoroloji'nin paylaştığı haritaya göre İstanbul, Pazar günü bir başka kar yağışıyla karşılaşacak ve yağışlı bir haftaya giriş yapacak.

İstanbul'da ne zaman kar yağacak? ile ilgili etiketler İstanbul Kar Yağışı
GÜNÜN VİDEOSU

Erdal Beşikçioğlu Melek Mosso konserinde dans etti

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, gençlik festivali düzenledi. Beşikçioğlu, Melek Mosso şarkı söylerken dans etti.