İstanbul'da kültür merkezinde korkutan yangın

Son dakika! İstanbul'da Bayrampaşa Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi...

Alınan ilk bilgilere göre, Bayrampaşa'daki Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. 

İstanbul'da kültür merkezinde korkutan yangın

Yangınla ilgili açıklamalarda bulunan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, "İtfaiyenin raporunu bekleyeceğiz ancak elektrik kontağında şase yaparak çıktığı ifadesi tarafıma iletildi" dedi.

Aydıner, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Dolayısıyla o kıvılcımla birlikte kompozitlerin aralarında da petrol türevleri vardır. İtfaiye raporunda tam olarak ortaya çıkacak.

Herhalde kıvılcım kompozitlerin arasındaki maddeye temas etti. Tek tesellimiz kimse yoktu. Yukarılarda kimse yoktu. Aşağıdakileri de hemen tahliye ettik. Havaların bu kadar sıcak olması her şeyi tetikliyor. Bir kıvılcım da bunu tetikleyerek bu hale getirdi. Yaralımız da yok" dedi. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışması ise devam ediyor. (DHA)

İstanbul'da kültür merkezinde korkutan yangın ile ilgili etiketler Yangın İstanbul Son dakika Bayrampaşa kültür merkezi son dakika haberi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.