İstanbul'da korona testi kuyruğu

İstanbul Yeşiköy'de yapımı tamamlanan ve açılan Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'nde test yaptırmak için bekleyen vatandaşların uzun kuyruklar oluşturduğu görüldü.

Koronavirüs salgınında vaka sayısındaki artış devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 1000’in altında olan vaka sayısı bayram tatili ve sonrasında tekrar 1000’in üzerine çıkmış durumda.

KORONA TESTİ İÇİN UZUN KUYRUK

Yaşanan bu artış hastanelerde bulunan yoğunluğu da her geçen gün artırmaya devam ediyor. İstanbul Yeşiköy’de yapımı tamamlanan ve açılan Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'nde test yaptırmak için bekleyen vatandaşların uzun kuyruklar oluşturduğu görüldü.

İstanbul'da korona testi kuyruğu

3 AYRI BÖLÜM

Koronavirüs testi yaptırmak isteyen vatandaşlar için neden test yaptırmak istediğine göre 3 ayrı kapı oluşturulmuş durumda.

Hastanede yurt içinde yaşayan vatandaşlar ayrı bölümde, yurt dışına gitmek isteyen vatandaşlar ise ayrı bölümde test yaptırıyor. Sonuç almak isteyen vatandaşlar ise ayrı bir bölümde bekliyorlar.

İHA

İstanbul'da korona testi kuyruğu ile ilgili etiketler Koronavirüs korona testi test kuyruğu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.