İstanbul'da korkunç anlar: Trabzonspor'un şampiyonluğunu 'kutlamak' için tüfekle ateş etti

İstanbul Gaziosmanpaşa'da kameralara korkunç anlar yansıdı. Trabzonspor'un şampiyonluğunu kutlamak için sokağa çıkan bir kişi uzun namlulu silahla ateş etti. Kalabalık bir ortamda gerçekleşen olayda şans eseri kimse yaralanmadı. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler sonrası harekete geçen polis ekipleri şüpheliyi silahıyla birlikte yakaladı.

Gaziosmanpaşa'da otomobilin üzerine çıkarak çevreye otomatik silahla ateş eden taraftar, faciaya davetiye çıkardı. Taraftar tam otomobilden inerken patlayan silah, çevredekileri kaçışmasına neden oldu.

Karadeniz Mahallesi'nde Trabzonsporlu taraftarların sevinç gösterileri sırasında inanılmaz görüntüler ortaya çıktı. Otomobilin üzerine çıkan bir taraftar, otomatik silahla art arda ateş etti. Taraftar tam ineceği sırasında dengesini kaybederek düşerken, silah tekrar ateş aldı. Bu sırada çevredekiler korku ile kaçtı. Olayda yaralanan kimsenin olmadığı öğrenildi. Yaşanan olay cep telefonu kayıtlarına yansıdı.

İstanbul'da korkunç anlar: Trabzonspor'un şampiyonluğunu 'kutlamak' için tüfekle ateş etti

SİLAHLA BİRLİKTE YAKALANDI

Görüntüler üzerine polis harekete geçti. Yapılan incelemede şüphelinin olayı gerçekleştirmeden önce oto yıkamacıya girdiği tespit edilmiştir. Kimlik bilgileri belirlenen M.O.(23) polis tarafından yakalandı. Şüphelinin yanında otomatik silah da ele geçirildi.

İstanbul'da korkunç anlar: Trabzonspor'un şampiyonluğunu 'kutlamak' için tüfekle ateş etti - Resim : 2

Şüpheli hakkında “Genel Güvenliği Tehlikeye Sokmak" ve “Meskûn Mahalde Ateş Etmek" suçlarından adli işlem başlatıldı

İstanbul'da korkunç anlar: Trabzonspor'un şampiyonluğunu 'kutlamak' için tüfekle ateş etti ile ilgili etiketler Gaziosmanpaşa İstanbul silah Trabzonspor şampiyonluk
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.