İstanbul'da korku filmi gibi gece: 7 binden fazla şimşek geceyi aydınlattı!

İstanbul'da dün gece başlayan sağanak yağış megakente korku filmi gibi bi gece yaşattı. Saat 05.15 itibarıyla İstanbul'da çakan şimşek sayısı da 7 bin olarak tespit edildi. İşte o anlar...

Megakent İstanbul'da gece boyunca etkili olan sağanak yağış sonrası bazı ilçelerde hayat adeta felç oldu.

HARAMİDERE TAŞTI

Esenyurt ilçesinde dere taştı, bir ev ve iş yerini su basarken, Haramidere'nin taşması sonrası en çok Pınar ve Yeşilkent mahalleleri etkilendi.

 

7 BİNDEN FAZLA ŞİMŞEK GECEYİ AYDINLATTI

Kurban Bayramı'nın ilk gününde uzun süre unutulmayacak bir gece yaşayan İstanbul'da şimşekler de gece boyu gökyüzünü aydınlattı. Havaforum'dan yapılan paylaşımda İstanbul'da saat 05.15 itibarıyla çakan şimşek sayısı da 7 bin olarak tespit edildi. Öte yandan megakenti aydınlatan şimşeklere dair harita da paylaşıldı.

 

 

 

İstanbul'da korku filmi gibi gece: 7 binden fazla şimşek geceyi aydınlattı! ile ilgili etiketler İstanbul şimşek gece sağanak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.