İstanbul'da kar yağışı yeniden başladı!

İstanbul'da kar yağışı yüksek kesimlerde yeniden başladı. Sabah erken saatlerde karla karışık yağmur şeklinde görülen yağış Anadolu Yakası'nın yüksek kesimlerinde kara çevirdi. Büyükşehir Belediyesi'ne ait kar küreme araçları ise yoğun kar yağışı olasılığına karşı yol kenarlarında bekletiliyor. Bolu ve Düzce'de de kar yağışı etkili oluyor...

Anadolu Yakası'nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu.

Sabah erken saatlerden itibaren Anadolu Yakası'nda devam eden karla karışık yağmur, yerini yüksek kesimlerde kara bıraktı.

Kar yağışı özellikle Aydos Ormanı ve Sultanbeyli'de kar yağışı kendisini hissettirdi.

İstanbul'da kar yağışı yeniden başladı!

Öte yandan, kar yağışını gören çocukların ise sevinci görülmeye değerdi. Aydos Ormanları'nda kar yağdığını gören çocuklar bu anın tadını doyasıya çıkardı.

İstanbul'da kar yağışı yeniden başladı! - Resim : 2

KAR KÜREME ARAÇLARI YOLLARDA

Dün sabah saatlerinde Silivri akşam saatlerinde ise İstanbul Anadolu yakasının yüksek kesimlerinde kar yağışı vardı.

Meteoroloji'den İstanbul'a yapılan "kar" uyarısı sonrası bu sabah saatlerinde Beylikdüzü E-5 karayolu ve çevresinde belediyeye ait kar küreme araçları yollara çıktı.

Olası bir kar yağışı sırasında yolların kapanmaması için solüsyon ve tuzlama özelliği de bulunan kar küreme araçlarının yol kenarlarında hazır bekletildiği görüldü.

İstanbul'da kar yağışı yeniden başladı! - Resim : 3

BOLU'DA KAR YAĞIŞI

Bolu’da, dün akşam saatlerinde hafif şekilde başlayan ve gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı yüksek kesimlerde devam ediyor. Kar yağışı özellikle, D-100 karayolunun Yumrukaya, Abant Kavşağı, Elmalık, Bakacak, Seymenler, Karanlıkdere, Bıçkıyanı, Sarıçökek bölgesinde etkili oluyor.

İstanbul'da kar yağışı yeniden başladı! - Resim : 4
Karayolları ekipleri, Bolu Dağı’nın önemli mevki'ilerinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız olarak devam ediyor. Sürücüler, bölgede bulunan trafik ekipleri ve ışıklı tabelalarla hız yapmamaları ve takip mesafelerini korumaları konusunda uyarılıyor.

İstanbul'da kar yağışı yeniden başladı! - Resim : 5
Kar yağışıyla birlikte etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 20 metreye kadar düşebiliyor.

DÜZCE'DE KAPALI KÖY YOLLARI AÇILDI

Düzce'de İl Özel İdaresi ekiplerinin özverili çalışmaları sonucunda kapalı olan köy yolları ulaşıma açıldı.

İstanbul'da kar yağışı yeniden başladı! - Resim : 6

Düzce İl Özel İdaresine bağlı 23 ekibin görev yaptığı yol açma çalışmalarında kar yağışının başladığı gece saatlerinden itibaren Düzce merkez’de 22, Cumayeri’nde 3, Gölyaka İlçesi’nde 5, Kaynaşlı ilçesi’nde 8 ve Yığılca ilçesinde 2 olmak üzere 40 köy yolu yeniden ulaşıma açılmış oldu.

Düzce Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada öğlen saati itibarıyla kapalı köy yolunun olmadığı bildirildi.

İstanbul'da kar yağışı yeniden başladı! ile ilgili etiketler İstanbul Bolu Sultanbeyli kar kar yağışı Aydos Ormanları
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.