İstanbul'da Kar Kaç Gün Sürecek? Meteoroloji Tarih Verdi

Kar yağışı 21 Ocak 2022 Cuma günü İstanbul'da kendini gösterdi. Peki İstanbul'da kar kaç gün sürecek? Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika açıklaması...

İstanbul'da kar kaç gün sürecek merak ediliyor. Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı akşam saatlerinde İstanbul'un neredeyse bütün ilçelerinde yağmaya başladı. Hayatı olumsuz etkileyen yağışla birlikte trafik de durma noktasına geldi.

AKOM ve Meteoroloji'nin günlerdir uyarıda bulunduğu yağış gün içerisinde kısa süreli kendini göstermişti. Ancak akşam saatlerinden itibaren tüm şehri esir aldı.

Kar kalınlığının 40 cm'ye kadar çıkması beklenen İstanbul'da özellikle yüksek kesimlerde daha da etkili olması bekleniyor.

İstanbul'da Kar Kaç Gün Sürecek? Meteoroloji Tarih Verdi

İstanbul'da Kar 4 Gün Sürecek!

Şehirde yaşayan vatandaşların merak konusu da karın kaç gün daha yağacağı konusu oldu. İstanbul'da 21 Ocak, 22 Ocak, 23 Ocak ve 24 Ocak 2022 günleri kar yağışı bekleniyor. Öte yandan yurt genelinde ise yağışların önümüzdeki Çarşamba gününe kadar devam edeceği Meteroloji tarafından açıklandı.

 

 

İstanbul'da Kar Kaç Gün Sürecek? Meteoroloji Tarih Verdi ile ilgili etiketler kar ne zaman yağacak? Kar tatili İstanbul kar Yağış
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.