İstanbul'da kahvehaneye silahlı saldırı! Yaralılar var... / VİDEO

İstanbul'da kahvehaneye silahlı saldırıBeyoğlu’nda bir kahvehaneye yüzü maskeli kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Saldırıda 7 kişinin yaralandığı belirtildi.

Saat 22.00 sıralarında Fetihtepe Mahallesi Yamak Sokak'taki bir kahvehaneye kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırı düzenlendi.

resize_AW349760_03

İddiaya göre, yüzü maskeli kimliği öğrenilemeyen kişi ya da kişiler henüz belirlenemeyen bir sebeple sokak içerisindeki kahvehaneye kurşun yağdırdı. Saldırıda 7 kişi yaralanırken, saldırgan ya da saldırganlar olay yerinden kaçtı.

resize_AW349760_05

Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlatırken, çeşitli delillerle birlikte çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini de incelenmek üzere emniyete götürdü.

İstanbul'da kahvehaneye silahlı saldırı! Yaralılar var... / VİDEO ile ilgili etiketler Beyoğlu kahvehane silahlı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.