İstanbul'da helikopterin düşme anı izle

İstanbul'da Maltepe açıklarında düşen helikopterin düşüş anı görüntüleri ortaya çıktı. Bostancı semalarındaki helikopterin düşme anları vatandaşlar tarafından merak edildi. İstanbul'da helikopterin düşme anı izle! Bostancı'da helikopterin düşme görüntüsünü izleme linki bu haberde...

Maltepe açıklarında Marmara Denizi'ne bir helikopterin düştüğü belirtilmişti. Önce kurtarma görüntülerinin geldiği helikopter kazasının görüntüleri ortaya çıktı. İstanbul'da helikopterin düşme anı izle! Bostancı'da helikopterin düşme görüntüsünü izleme linkini ve kazanın bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.

 İstanbul'da helikopterin düşme anı izle


İSTANBUL'DA HELİKOPTER İN DÜŞME ANILARI GÖRÜNTÜLENDİ
İstanbul'un Maltepe ilçesi açıklarında saat 17.00 sıralarında 155 polis ihbar hattına çok sayıda ihbar geldi. İhbarlarda Maltepe açıklarında Marmara Denizi'ne bir helikopterin düştüğü belirtildi. Bölgeye çok sayıda polis ekibi karadan ve denizden gönderildildi. Helikopterdeki Kaptan İsmet Öztürk ve yolcu bölümünde bulunan Halil Ünver çevredekiler tarafından kurtarıldı. Halin Ünver'in durumunun ağır olduğu belirtildi.

İşte helikopterin düşme anları...

 VALİLİKTEN AÇIKLAMA
İstanbul Valiği'nden yapılan açıklamada, "İlimiz Maltepe ilçesi Bostancı sahilinde özel bir helikopter kazası meydana gelmiş olup iki kişi hafif yaralı olarak kurtarılmıştır. Teknik ekipler olay yerinde gerekli araştırma çalışmalarına başlamışlardır." denildi.

DÜŞEN HELİKOPTER 7 KİŞİLİK BELL 430
Bostancı açıklarında düşen helikopterin Halil İbrahim Ünver'e ait Ünver Havacılık adına kayıtlığı olduğu öğrenildi. 7 kişilik BELL 430 model TC-HYU kuyruk tescilli helikopeterin Kartal'dan Sefaköy'e gidiyordu.

 

 

 

 

İstanbul'da helikopterin düşme anı izle ile ilgili etiketler İstanbul Helikopter kazası Bostancı helikopterin düşme anı izle
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.