İstanbul'da helikopter destekli dev uygulama...

İstanbul'da, "Yeditepe Huzur" adlı asayiş uygulaması kapsamında, 39 ilçe ve 200 noktada, 5 bin polisin katılımıyla helikopter destekli denetim yapıldı.

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın koordinesinde kent genelinde akşam saatlerinde başlatılan asayiş uygulamasına, narkotik, mali suçlar, terörle mücadele, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele, özel harekat, çevik kuvvet ve trafik ekiplerinin de aralarında bulunduğu 20 farklı ekipten 5 bin polis katıldı.

uygulama2

Trafik kontrollerinin de yapıldığı uygulamaya, deniz polisi ve polis helikopteri de destek verdi.

Şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolleri yapılan denetimlerde aranan şahıslar, silah, bıçak ve uyuşturucu madde taşıyanlar üzerinde duruldu.

uygulama1

5 bin polisin yer aldığı çalışmalarda, 15 bin 898 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapıldı.

Ekipler, 7 ateşli silah ile bir kurusıkı tabanca, iki av tüfeği ve 335 gram uyuşturucu ele geçirdi. Uygulamada 395 iş yeri de denetlenerek 27'sinin sorumluları hakkında adli ya da idari işlem başlatıldı.

Çalışmalarda kontrol edilen 4 bin 220 araçtan 253'ü hakkında işlem yapıldı ve sürücülere toplam 204 bin 92 lira para cezası kesildi.

İstanbul'da helikopter destekli dev uygulama... ile ilgili etiketler İstanbul yeditepe huzur uygulama
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.