İstanbul'da Harry Potter mağazası açılıyor: Dünyada sadece 3 tane var

J.K. Rowling'in yazdığı ve daha sonra beyaz perdeye uyarlanan dünyaca ünlü Harry Potter serisinin "Wizarding World" adlı mağazası 16 Aralık'ta İstanbul'da açılacak. Mağazadan dünya genelinde sadece 3 tane bulunuyor ve dördüncüsü Türkiye'de açılmış olacak.

J. K. Rowling, Harry Potter serisi tüm zamanların en önemli ve popüler eserlerinden biri haline geldi. Filmleriyle de milyarlarca dolar gelir elde ederek daha da popüler olan kitap serisi Harr Potter, Wizarding World adlı dükkânlar ile serinin hayranlarına farklı bir deneyim sunuyor. Bu mağazalardan dünyada sadece 3 tane bulunuyor ve dördüncüsü de İstanbul'da açılacak.

Türkiye'nin aynı zamanda ilk lisanslı Harry Potter partneri olan ve dört yıldır da hem üretici hem de perakendeci olarak Warner Bros. Discovery ailesi ile çalışan Sihir Dükkanı, Mall of İstanbul'da 16 Aralık'ta Wizarding World by Sihir Dükkanı adlı mağazanın açılışını gerçekleştirecek.

İstanbul'da Harry Potter mağazası açılıyor: Dünyada sadece 3 tane var

16 ARALIK'TA KAPILARINI AÇIYOR

Serinin hayranları Wizardin World'de Harry Potter dünyasınını en küçük detaylarına kadar deneyimleyebilecek.

200 metrekarelik bir alanda hizmet verecek olan dükkanda, Harry Potter serisi ve serinin Spin-offu olan Fantastik Canavarlar serilerine ait 1500'e yakın lisanslı ürünü satışa sunacak. Saat 10.00-22.00 saatleri arasında hizmet verecek olan mağazada "Asa Seçimi", "Seçmen Şapka ile Hogwarts Binası'nı Bulma", "Görünmezlik Pelerinini Deneme", "9 ¾ Peronunda Fotoğraf Çekme" gibi çeşitli etkinlikler de yer alacak.

İstanbul'da Harry Potter mağazası açılıyor: Dünyada sadece 3 tane var ile ilgili etiketler Harry Potter İstanbul