İstanbul'da hafta sonu kısıtlamasına yeni düzenleme

İstanbul Valiliği yaptığı son açıklamada hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı ile ilgili yeni düzenlemeyi bildirdi. Valilik, sadece pazar günü tüm gün kısıtlama olacağını kaydetti.

İstanbul Valiliği'nden hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Valiliğin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada sokağa çıkma kısıtlamasının cumartesi uygulanmayacağı kaydedildi.

Koronavirüsle mücadele kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması hafta içi akşam saatlerine devam ederken hafta sonrası ise pazar günleri tüm gün sürecek.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI GENELGE YAYINLAMIŞTI

İçişleri Bakanlığı, yayınladığı son genelgede sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili gelen yeni düzenlemeleri belirtmişti. Genelgeye göre, Tüm Türkiye'de hafta içi akşam saat 21.00 ile sabah 05.00 arasında sokağa çıkma kısıtlaması devam ederken, yüksek ve çok yüksek riskli gruplarda cumartesi günü kısıtlama olmayacak.

İçişleri Bakanlığı'nın genelgesinde konuyla ilgili şu ifadeler yer alıyor:

­"Hafta içi günlerde 21.00-­05.00 saatleri arasında tüm Türkiye’de sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır.

­Hafta sonlarında ise; Düşük ve orta risk grubunda yer alan illerimizde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması, hafta içinde olduğu gibi 21.00­-05.00 saatleri arasında uygulanacaktır.

Yüksek ve çok yüksek risk grubunda yer alan illerimizde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması, Cuma 21.00 ­Cumartesi 05.00 saatleri arasıyla Cumartesi 21.00’den başlayıp Pazar gününün tamamını kapsayıp Pazartesi günü saat 05.00’de bitecek şekilde uygulanacak olup bu illerimizde Cumartesi günleri 05.00­ 21.00 saatleri arasında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmayacaktır."

İstanbul'da hafta sonu kısıtlamasına yeni düzenleme ile ilgili etiketler İstanbul İstanbul Valiliği sokağa çıkma kısıtlaması hafta sonu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.