İstanbul'da güpegündüz kundakçılık! Yeşillik alanı yakarken yakalandı...

Türkiye haftalarca süren yangın felaketini yeni atlatmışken İstanbul'da korkunç bir kundaklama olayı yaşandı. Kağıthane'de yeşillik alanı yakarak olay yerinden uzaklaşmaya çalışan bir şahıs, elektrik direğine çarptı.Yangın başlatmaya çalıştığı sırada saniye saniye kameraya çekildiğini farketmeyen şahıs, kaza yapınca yakalanıp gözaltına alındı.

Dün saat 11.00 sıralarında Kağıthane  Hamidiye Mahallesi'nde yeşillik alanı bir şahıs kundaklamaya çalıştı. 

ÖNCE ETRAFI KOLAÇAN ETTİ SONRA ATEŞ VERDİ

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde motosikletle yeşillik alanın olduğu sokağa gelen bir şahıs, bir süre bekledikten sonra alanı ateşe verdi. Yangının büyümesi üzerine şahıs motosiklete binerek kaçmak istedi. O esnada giden hakimiyetini kaybeden şahıs elektriğe direğine çarparak kaza yaptı. Hemen ayağa kalkan şahıs koşarak kaçmaya başladı.

İstanbul'da güpegündüz kundakçılık! Yeşillik alanı yakarken yakalandı...

KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN KAZA YAPTI

Duyarlı vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği görevlileri, sokağın başında kaçmaya çalışan Erhan N.‘yi (32) kıskıvrak yakaladı. Yeşillik alandaki yangın ise olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülerek kontrol altına alındı.

 

ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPINCA YAKAYI ELE VERDİ

Gözaltına alınan şahıs ise sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından ifadesi alınmak ve adli işlemleri yapılmak üzere Sadabad Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi. Alanın kundaklandığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Şahsın kaza yaptığı 34 AL 9827 plakalı motosiklet ise trafik ekipleri tarafından çekici yardımıyla emniyet otoparkına götürüldü.
Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

 

İstanbul'da güpegündüz kundakçılık! Yeşillik alanı yakarken yakalandı... ile ilgili etiketler İstanbul Orman kundakçı yeşillik

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.