Düğün gecesi hayatının şokunu yaşadı! Soluğu mahkemede alan damat evlendiğine bin pişman oldu

İstanbul'da düğün gecesi hayatının şokunu yaşayan damat mahkemenin yolunu tuttu. İşte damada evliliğinin ilk gününde boşanma kararı aldıran olay...

İstanbul'da düğün gecesi hayatının şokunu yaşayan damat mahkemenin yolunu tuttu. İşte damada evliliğinin ilk gününde boşanma kararı aldıran olay...

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde meydana gelen olay herkesi şoke etti. M.İ., aşık olduğu H.İ.'ye evlilik teklif etti. H.İ. de bu teklife 'Evet' yanıtını verdi. İkili güzel bir düğünle dünyaevine girdi.

Aşık olduğu kadınla evlendiği için çok mutlu olan damat, düğün gecesi ise hayatının şokunu yaşadı. Düğün sonrası evlerine giren ikili, bilinmeyen bir sebepten dolayı tartıştı.

DAMAT GELİNDEN DAYAK YEDİ

İddialara göre çiçeği burnunda damat M.İ., düğün gecesinde eşi H.İ.'den feci şekilde dayak yedi. Gece yarısı evi terk eden talihsiz adam hastaneye giderek darp raporu aldı. M.İ., kendisini döven eşine boşanma davası açtı.

'EVLENDİĞİM GECE DAYAK YEDİM'

Sabah'ın haberine göre dava dilekçesinde; "Evlendiğim gece dayak yedim. Bizim evliliğimiz kağıt üzerinde kaldı. Yaşadığımız sorunlar evliliğin devam edemeyeceğinin kanıtıdır" diyen genç adam, boşanmalarına karar verilmesini istedi.

Düğün gecesi hayatının şokunu yaşadı! Soluğu mahkemede alan damat evlendiğine bin pişman oldu ile ilgili etiketler evlilik
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.