İstanbul'da dolu yağışı o ilçede başladı!

Meteoroloji, valilik ve AKOM'un uyarılarının ardından beklenen dolu yağışı İstanbul Avcılar ve Hadımköy'de başladı. Dolu yağışının ceviz büyüklüğünde olmadığı belirtiliyor. Yağışların yoğun bir şekilde İstanbul'un büyük kısmında hissedilmesine ise yarım saat kaldığı uyarısı yapılan AKOM ise "Meteorolojik Tahminlere göre dolu yağışı gözükmüyor." dedi.

Meteoroloji, valilik ve AKOM'un uyarılarının ardından beklenen dolu yağışı Avcılar ve Hadımköy'de 16.30 itibari ile başladı.

AKOM: Meteoroloji radarları verilerine göre İstanbul geneli yaklaşık 30 dakika içinde yoğun yağışın etkisi altına girecek. Meteorolojik Tahminlere göre dolu yağışı gözükmüyor.

Meteorolojiden yapılan açıklamada ise saat 17.00-22.00 saatleri arasında yağışlara dikkat edilmesi istendi. Meteorolojiden yapılan açıklamada "İstanbul çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların bugün 17.00-22.00 saatleri arasında il genelinde yer yer kuvvetli olacağı tahmin edildiğinden su baskını, yıldırım, dolu riski ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

İstanbul'da dolu yağışı o ilçede başladı! ile ilgili etiketler İstanbul Avcılar dolu yağışı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.