İstanbul'da deniz ulaşımına tipi engeli

Marmara Denizi ve Boğaz hattındaki tipi nedeniyle İDO, BUDO ve Şehir Hatları çok sayıda seferini iptal etti. İDO sabah saatlerindeki iki seferini iptal etmek zorunda kaldı. Şehir Hatları ise Kabataş-Adalar seferleri hariç tüm seferleri iptal ettiğini duyurdu. BUDO da sabah 07.00'dan 17.45'e kadar gerçekleştirmeyi planladığı birçok seferi iptal ettiğini açıkladı.

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) ve Şehir Hatları İşletmesi, olumsuz hava koşulları nedeniyle çok sayıda seferi iptal ettiklerini duyurdu.

Buna göre, İDO'nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, olumsuz hava koşulları dolayısıyla saat 07.45 Kabataş-Kadıköy-Bursa, 08.30 Bursa-Armutlu-Armutlu Tatil Köyü-Yenikapı-Kadıköy seferleri yapılamadı. 

Ayrıca İDO'nun gün içinde yapmayı planladığı seferlerden 10.30 kalkışlı Bursa-Kabataş, 11.35 Kalkışlı Kadıköy-Bursa ve 15.30 kalkışlı Bandırma-Bostancı Deniz Otobüsü seferleri de yapılamayacak. 

KABATAŞ-ADALAR HARİÇ SEFERLER YAPILAMIYOR

Şehir Hatları ise İstanbul Boğazı'ndaki tipi nedeniyle Kabataş-Adalar seferleri hariç diğer seferlerin yapılamadığını açıkladı.

Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, olumsuz hava koşulları dolayısıyla 07:00 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 08:30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya), seferleri yapılamadı.

Ayrıca, 09:30 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 09:30 Bursa (Mudanya) - Armutlu (İhlas), 10:00 Armutlu (İhlas) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 11:30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya), 14:00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 15:30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya), 15:30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Armutlu (İhlas), 16:55 Armutlu (İhlas) - Bursa (Mudanya), 17:45 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 17:45 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya) seferleri de gerçekleştirilemeyecek...

İstanbul'da deniz ulaşımına tipi engeli ile ilgili etiketler İDO Şehir Hatları İstanbul Bursa Bandırma budo tipi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.