İstanbul'da dehşet: Sokak ortasında kuryeye satırla saldırdı

İstanbul Zeytinburnu'nda Sedat Y. isimli şahıs, sokak ortasında bir kuryeye satır ile saldırdı. Görüntüler cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi.

Olay, geçtiğimiz cuma günü öğle saatlerinde 10.Yıl Caddesi Mevlanakapı caddesinde yaşandı. Bir köfteci dükkanında kuryelik yapan Sefa Akyüz, iş yerine dönerken trafik ışıklarında iki aracın arasından geçmek istedi.

ARACIN BAGAJINDAN SATIR ÇIKARDI

Kuryeye tepki gösteren sürücü Sedat Y. ile kurye arasında tartışma başladı. Saldırgan kuryeyi yumruklayarak dövdü. Daha sonra sinirlerine hakim olamayan sürücü aracının bagajından çıkardığı satır ile genç kuryeye saldırdı. Sürücüye araya giren diğer sürücüler güçlükle engel oldu.

Olay anbean trafikteki diğer sürücüler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

TALİHSİZ GENÇ HEM DAYAK YEDİ HEM DE İŞİNDEN OLDU

Araya girenler tarafından kurtulan genci takip eden saldırgan dükkana kadar gelip hakaret etti. Bu nedenle işinden atılan Sefa Akyüz, sürücüden şikayetçi oldu.

SALDIRGAN YAKALANDI

Şikayet üzerine harekete geçen polis, saldırgan Sedat Y.'yi Fatih'teki evinde yakaladı. Şüphelinin ifadesinde olayda kullandığı satırı olayın heyecanı ile hatırlamadığı bir yere attığını söylediği öğrenildi.

İstanbul'da dehşet: Sokak ortasında kuryeye satırla saldırdı ile ilgili etiketler Trafik Kavga kurye

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.