İstanbul'da dehşet evi! Eski kız arkadaşı ve sevgilisini öldürüp intihar etti

İstanbul Fulya'da bir evde aralarında bir kadının da bulunduğu 3 kişi ölü bulundu. Polis ekiplerinin yaptığı inceleme sonrası korkunç detaylar ortaya çıktı. Yapılan incelemeler sonucunda eve gelen saldırganın eski kız arkadaşı ve sevgilisini öldürdükten sonra intihar ettiği tespit edildi.

Şişli Fulya'da sabah saatlerinde bir evde biri kadın 3 kişi ölü bulundu. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Sabah saatlerinde silah seslerinin geldiği belirtilen evde yapılan inceleme sonucunda Y.S.B. adlı saldırganın, eski kız arkadaşı B.V. ile birlikte yaşadığı Ö.A.'yı öldürdükten sonra intihar ettiğini belirlendi. Bina önüne gelen ölenlerin yakınları ise gözyaşlarını tutamadı.

İstanbul'da dehşet evi! Eski kız arkadaşı ve sevgilisini öldürüp intihar etti

İstanbul'da dehşet evi! Eski kız arkadaşı ve sevgilisini öldürüp intihar etti - Resim : 2

SİLAH SESLERİ DUYULDU

Fulya'daki 4 katlı binanın en üst katındaki daireden sabah saatlerinde silah sesleri duyuldu. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. İçeriye giren polis ekipleri, biri kadın 3 kişinin cansız bedenleriyle karşılaştı. Olay yerine gelen ölenlerin yakınları gözyaşlarına boğuldu.

İstanbul'da dehşet evi! Eski kız arkadaşı ve sevgilisini öldürüp intihar etti - Resim : 3

ESKİ KIZ ARKADAŞI VE SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Polis olay yerinde bulunanların ifadesine başvurdu. İlk inceleme sonucu Y.S.B. (34) adlı saldırganın, eski kız arkadaşı olduğu belirtilen B.V. (28) ile birlikte yaşadığı Ö.A. (29)'yı öldürdükten sonra intihar ettiğini belirlendi. Olay yerinde inceleme devam ediyor.

İstanbul'da dehşet evi! Eski kız arkadaşı ve sevgilisini öldürüp intihar etti ile ilgili etiketler İstanbul polis ev ölü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.