İstanbul'da çöpte altın alarmı!

İstanbul Bahçelievler’de ilginç olay... Biriktirdiği altınları yanlışlıkla çöpe atan Bülent Tetik adlı bir vatandaş, durumu fak ederek hemen belediyeye haber verdi. Harekete geçen Bahçelievler Belediyesi, çöpleri toplayan kamyonun belirlenmesinin ardından yaklaşık 7-8 kişilik ekip çöplerin içinde altınları didik didik aramaya başladı.

Bahçelievler’de çöp diye biriktirdiği altınları yanlışlıkla çöp kutusuna atan vatandaş durumu fark ederek hemen belediye ekiplerine haber verdi. İhbar sonucu harekete geçen ekipler o sokakta çöpleri toplayan aracı belirleyip altınları aramak üzere çalışmalara başladı.

İstanbul'da çöpte altın alarmı!

Bu ilginç olayı CNN Türk muhabiri Mücahit Topçu canlı yayında şu ifadelerle aktardı:

"İstanbul Bahçelievler’de ikamet eden Bülent Tetik adlı bir vatandaş evdeki çöpleri çöp kutusuna attı ancak çöpün içine attıklarının altınları olduğunun farkında değildi. Çünkü Tetik'in küçük kızı o altınları çöpün içerisine atmıştı. İhbar alındıktan sonra o çöpler herhangi bir yere dökülmedi. Şu anda bulunduğumuz bölgeye döküldü. Çöpler, Bahçelievler Belediyesi temizlik işlerinin bulunduğu depoya döküldü ve belediye ekipleri şu anda altınları arama çalışmalarını sürdürüyor.

Akşam saatlerinde işe gitmek için evden çıkan Bülent Tetik isimli vatandaş evdeki çöpleri çöp konteynerine attı. O anda yanında bulunan kızı peçeteye sarılı halde olan 4-5 adet altını da çöp sanıp poşetin içine attı. Böylece çöpler ve altınlar karıştı. Belediye ekipleri o altınları bulmak için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Peçeteye sarılmış haldeki altınların, yaklaşık olarak 10 bin TL değerinde olduğu tahmin ediliyor. O altınları bulma için şu anda yoğun bir çalışma söz konusu. Tabi ekiplerin işi oldukça zor. Zira bir poşetin içinde sarılı halde o altınları bulmak çok da mümkün değil. O vatandaşın altınlarını bulmak için ekiplerin bir hayli kötü koku içinde yoğun bir çaba sarf ettiğini ifade edebiliriz. Henüz bir ipucuna ulaşılabilmiş değil. Şu anda çalışmalar altınları bulmak için tüm hızıyla devam ediyor. Birer birer poşetler açılıp altınlar bulunmaya çalışılıyor."

İstanbul'da çöpte altın alarmı! ile ilgili etiketler altın Bahçelievler Çöp kayıp altın belediye ekipleri çöpe atılan altın
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.