"İstanbul'da büyük bir gece olacak!"

Eşinin doğumu nedeniyle Mallorca maçının kadrosuna alınmayan Eden Hazard, Galatasaray ile oynanacak olan maç öncesinde Zidane ile özel bir görüşme gerçekleşirdi.

İspanya basınında yer alan habere göre; Real Madrid'in Belçikalı yıldızı Eden Hazard, Zinedine Zidane ile yaptığı görüşmede Galatasaray karşısında oynanacak maçta 11'de oynama talebini iletti ve "İstanbul'da büyük bir gece olacak" ifadelerini kullandı.

Dandiario'da yer alan haberin detayında, "Eden Hazard, Real Madrid ile İstanbul'da harika bir gece geçirmek için motive durumda ve bu düşüncesini Zidane'a da iletti. Türk Telekom Arena'da Cristiano Ronaldo, Galatasaray'a karşı görkemli bir gece yaşamıştı ve Real Madrid sahadan 6-1'lik galibiytle ayrılmıştı. O dönemde Real Madrid teknik direktörü Ancelotti'nin yardımcısı olan Zidane, İstanbul'da nasıl bir atmosferin kendilerini beklediğinin farkında ve İstanbul'dan zaferle ayrılmak için özel bir performansa ihtiyaç var. Bu özel performansı sergileyecek isim de Eden Hazard olabilir"

Dandiario, Eden Hazard'ın tam olarak İstanbul'da yaşadığı görkemli gecenin bir benzerini yaşamak istediğine vurgu yaptı. Eden Hazard'ın Galatasaray taraftarının yaratacağı atmosferin bilincinde olduğunun altını çizen Dandiario, "Eden, İstanbul'da %200'ünü vereceğinin sözünü Zidane'a verdi" dedi.

"İstanbul'da büyük bir gece olacak!" ile ilgili etiketler Galatasaray Real Madrid Zinedine Zidane Eden Hazard
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.