İstanbul'da bir ilk! Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu duyurdu: Şehir İzleme Merkezi kuruluyor

İstanbul Esenler'de bir ilke imza atılarak Şehir İzleme Merkezi kuruluyor. Güvenli Şehir Esenler projesi ile ilgili bilgi veren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Şehir İzleme Merkezimiz ile Esenler'deki 1.265 sokağımızı anlık olarak izleyebileceğiz. Afet Koordinasyon Merkezimiz ile her türlü afet için her an teyakkuzda olacağız" dedi.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Türkiye'nin ilk kapsamlı ve planlı akıllı şehri olarak inşa edilen 15 Temmuz Millet Bahçesi'nin yanında 15 Temmuz mahallesi ile ilgili bilgi verdi. 

ESENLER'İN BÜTÜN SOKAKLARI TAKİP EDİLECEK

15 Temmuz mahallesinde 'Şehir İzleme Merkezi' kurulacağını duyuran Başkan Göksu, bu projenin Türkiye'de bir ilk olduğunu açıkladı. 

Başkan Göksu, Şehir İzleme Merkezi'nde Esenler'in bütün sokaklarının takip edileceği, şehrin gidişatının izlenebileceğini belirtti. 

Göksu Twitter (X) hesabından yaptığı paylaşıma şu notu düştü: 

"Güvenli Şehir Esenler projemiz hayata geçiyor.

Şehir İzleme Merkezimiz ile Esenler'deki 1.265 sokağımızı anlık olarak izleyebileceğiz. Afet Koordinasyon Merkezimiz ile her türlü afet için her an teyakkuzda olacağız. Ayrıca 112 Acil Çağrı Merkezi de bölgemize bu noktadan hizmet verecek."

İstanbul'da bir ilk! Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu duyurdu: Şehir İzleme Merkezi kuruluyor ile ilgili etiketler Esenler İstanbul Tevfik Göksu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.