İstanbul'da bir ilk! Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu duyurdu: Afet Koordinasyon Merkezi tamamlandı

İstanbul Esenler'de bir ilke imza atılarak Afet Koordinasyon ve Şehir İzleme Merkezi kurulacak. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu "Güvenli Şehir Esenler" projesi kapsamında 1287 sokağın anlık izlenebileceğine dikkat çekti.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu Afet Koordinasyon ve Şehir İzleme Merkezi ile ilgili olarak sosyal medya hesabından bir gönderi paylaştı.

Başkan Göksu, Afet Koordinasyon ve Şehir İzleme Merkezi'nde Esenler'in bütün sokaklarının takip edileceği, şehrin gidişatının izlenebileceğini belirtti. Öte yandan Türkiye'de bir ilk olduğuna dikkat çeken Göksu ;

"Esenler Güvenli Şehir ve Afet Koordinasyon Merkezi ile tüm sokaklarımız, parklarımız ve okullarımız daha güvenli hale gelecek." ded.

 

İstanbul'da bir ilk! Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu duyurdu: Afet Koordinasyon Merkezi tamamlandı ile ilgili etiketler Tevfik Göksu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.