İstanbul'da Aybar kar fırtınası etkisi: Alarm sonrası yollar boş kaldı! Trafik yüzde 11'e düştü...

İstanbul'da perşembe gününden bu yana etkisini artırarak devam ettiren kar yağışı nedeniye vatandaşlar uyarıları dikkate alarak toplu taşımaya yöneldi. İstanbul'da yollar boş kalında trafik doluluk oranı ise yüzde 11 seviyelerinde olduğu görüldü.

İstanbul’da perşembe günü başlayan kar yağışı megakenti beyaza bürüdü. 

YOLLAR BOŞ KALDI

Etkili olan kar yağışı nedeniyle birçok sürücü otomobilleri ile trafiğe çıkmayınca yollar boş kaldı.

 

VATANDAŞLAR TOPLU TAŞIMAYA YÖNELDİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Harita uygulamasında trafiğin sabah saatlerinde yüzde 11 olarak kaydedildi. İşe gitmek isteyen vatandaşlar toplu taşıma kullanırken, üst geçitlerde ara ara yoğunluk yaşandı.

İstanbul'da Aybar kar fırtınası etkisi: Alarm sonrası yollar boş kaldı! Trafik yüzde 11'e düştü...

 

“GEÇEN YAĞAN KARDA PEK ÖNLEM ALINMAMIŞTI”

Toplu taşıma kullanırken üşüdüğünü belirten Özge Nur Genç, “Aşırı derecede kar yağdı yerler buz tutmuş şekilde işe gidiyorum karı seviyorum ama çalışmadığım da daha çok seviyorum çalışırken zor oluyor otobüslerin kayması insanları mağdur olması yönünden zorlanıyoruz. Minibüsler çok geç geliyor, çok bir mağduriyetim olmadı geçen kar yağışına göre daha iyi durumdayım. Geçen yağan karda pek önlem alınmamıştı, özel sektör tatil yapmıyor gitmek zorundayız ben diş teknisyeniyim sağlıkçılar her daim gidiyor” dedi.

 

İstanbul'da Aybar kar fırtınası etkisi: Alarm sonrası yollar boş kaldı! Trafik yüzde 11'e düştü... ile ilgili etiketler İstanbul Trafik İBB kar yol
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.