İstanbul'da ATM hırsızlığı! Tornavidayla ATM'leri açıp para çaldılar

İstanbul'da farklı ilçelerde tornavidayla ATM hırsızlığı yapan hırsızlar, güvenlik kamerasına yakalandı. Paraları çalan 7 kişilik çete, polis ekipleri tarafından yakalandı.

İstanbul'daki birçok banka yetkilisinin ATM cihazlarının soyulduğu yönündeki şikayetleri üzerine Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Polisler, ATM'lerin güvenlik kamera görüntülerini inceledi ve şüphelilerin ellerindeki tornavida ve benzeri aparatlarla para yatırma haznesini açarak içindeki paraları alıp kaçtıklarını gördü.

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yaptıkları soruşturmada kısa süre içinde şüphelilerin kimliklerini tespit etti. 14 Aralık 2022 tarihinde Avcılar ve Esenyurt ilçelerinde tespit edilen 6 adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Baskında 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler; A.A. (26), Y.N. (22), Ö.T. (29), A.A.B. (25), F.A. (25), M.A.D. (41) ve E.G.'nin (21) sorgusu Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapıldı. Daha önceden de çok sayıda suç kaydı olduğu belirlenen zanlılar işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İstanbul'da ATM hırsızlığı! Tornavidayla ATM'leri açıp para çaldılar ile ilgili etiketler İstanbul hırsız
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.