İstanbul'da aşı olmayana ekmek yok mu?

İstanbul’da bazı ilçelerde fırıncılar aşı olmayana ekmek yok kampanyası başlattı. Buna göre; aşı olmayanlara İstanbul’da ekmek satılmayacağı belirtildi. Peki, aşı olmayana ekmek yok mu?

Artan koronavirüs vakaları sonrasında başlatılan aşı kampanyasına bazı vatandaşların iştirak etmemeleri fırıncılar odasını harekete geçirdi. Buna göre; İstanbul’da bazı ilçelerde aşı olmayan vatandaşlara ekmek satılmayacağı belirtildi.

Türkiye’de her geçen gün artan koronavirüs vakaları İstanbul'da 6 ilçenin fırıncılar odası temsilcisi, yeni bir karar alarak aşı yaptırmayanların fırınlara giremeyeceğini ve kendilerine de ekmek satılmayacağını söyledi.

Türkiye'nin bir kapanmaya daha gücü olmadığını söyleyen İstanbul Fırıncılar Odası Esenler Temsilcisi Mustafa Çiçek açıklamasında, "Vaka sayıları artmaya başlayınca karar almak zorunda kaldık. Şu anda koronavirüs vaka sayıları aşırı bir şekilde artmaya başladı. Gidişatı iyi görmüyoruz. Bizler de fırıncılar olarak üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. O yüzden fırına gelen vatandaşların aşılarının olup olmadığını kontrol edeceğiz. Aşısı olmayana ekmek satışı yapmayacağız. Şu anda 6 ilçede bu kararı aldık. Bu ilçeler ise Bakırköy, Güngören, Bağcılar, Bahçelievler, Bayrampaşa ve Esenler.” dedi.

Aşı olmayanlara ekmek yok kampanyasının kısa zamanda İstanbul’un diğer ilçelerindeki fırınlar içinde alınması bekleniyor.

İstanbul'da aşı olmayana ekmek yok mu? ile ilgili etiketler ekmek İstanbul Fırın
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.