İstanbul'da alışveriş merkezinde nefes kesen operasyon!

İstanbul'da bir alışveriş merkezinde fidyecilere yönelik operasyonu vatandaşlar film çekimi sandı. Operasyonda 2 fidyeci yakalandı...

Suriyeli 2 kişi İstanbul'da fidye amacıyla rehin aldıkları Hani El A.'yı ellerinden kaçırınca bu kez de 18 yaşındaki bir akrabasını kaçırarak 40 bin lira fidye istediler. Kaçırılan gencin ağabeyi bir yandan fidyeciler pazarlık yaptı, diğer yandan da polise giderek şikayetçi oldu. Pazarlık sonucu fidyecilerin istedikleri para 15 bine indi. Paranın teslim edileceği alışveriş merkezinde polis, film sahnelerini aratmayan bir operasyonla Suriye uyruklu iki fidyeci yakaladı.

Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na 25 Ağustos günü başvuran Suriye uyruklu Ammar E., 18 yaşındaki kardeşi Beşar E.'nin fidye amaçlı kaçırıldığını söyleyerek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine rehine kurtarma müzakere timi harekete geçti. Soruşturma başlatan polis ilginç ayrıntılarla karşılaştı. Ammar E.'nin verdiği ifadeye göre, fidyeciler ilk başta Ammar E.'nin teyzesinin oğlu Hani E.'yi kaçırdılar. Fidyeciler Hani E.'nin Suudi Arabistan'daki annesini arayarak 40 bin lira fidye istedi. Ancak Hani E., bir süre sonra fidyecilerin elinden kurtularak Lübnan'a kaçtı. Hani E.'yi elinden kaçıran fidyeciler bu kez, Ammar E.'nin 18 yaşındaki kardeşi Beşar E.'yi kaçırdı.

İstanbul'da alışveriş merkezinde nefes kesen operasyon! ile ilgili etiketler Operasyon polis fidyeci alışveriş merkezi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.