İstanbul’da AK Partili çocuğa küfredip dükkandan kovdu: “İtlere ekmek satmıyoruz”

İstanbul Sultangazi'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi kazanması sonrasında ekmek almaya giden genç, "Reis" sloganı atınca neye uğradığını şaşırdı. Fırın sahibinin gazabına uğrayan çocuk, dükkandan kovulurken, yaşanan skandallar bununla da sınırlı kalmadı.

14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından Türkiye 28 Mayıs'ta tekrar sandık başına giderek seçimi yaptı. İstanbul'da, açık ara farkla kazanan Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferini hazmedemeyen bir dükkan sahibi de skandal bir olaya imza attı.

HAKARETLER YAĞDIRIP DÜKKANDAN KOVDU

Sultangazi'de bir fırın sahibi, ekmek almaya gelen ve "Reis" diye bağırarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim zaferini kutlayan çocuğa ağır hakaretler savurup dükkandan kovdu.

"İTLERE EKMEK SATMIYORUZ"

Olaya tepki göstermek için fırına gelen çocuğun yakınları da, fırıncı tarafından bıçakla tehdit edildi. Çocuğu, "İtlere ekmek satmıyoruz" diyerek kovduğunu itiraf eden fırıncı hakkında dava açılacağı belirtildi.

SULTANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI HAREKETE GEÇTİ

Olayın sosyal medyada yayılmasının ardından Sultangazi Belediye Başkanı Avukat Abdurrahman Dursun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile bu terbiyesizliği yapan fırın sahibinin bulunduğunu ve inceleme başlatıldığını duyurdu. 

 

 

İstanbul’da AK Partili çocuğa küfredip dükkandan kovdu: “İtlere ekmek satmıyoruz” ile ilgili etiketler Sultangazi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.