İSTANBUL’DA ADAYLAR BELLİ OLDU!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümündeİstanbulda Murat Kurum ile Ekrem İmamoğlu yarışını, Cumhurbaşkan Erdoğan’ın AK Parti aday tanıtım toplantısındaki konuşmasında dikkat çeken detayı ve Muharrem İnce’nin CHP’ye aday restini masaya yatırdı.

''KURUM'UN SEÇİM KAMPANYASINDA HAMASİ SLOGANLAR DEĞİL DE, İSTANBUL İÇİN NELER PLANLANDIĞINI GÖRECEĞİZ''

Bozkurt, ''Murat Kurum'un avantajları olduğu kadar dezavantajları da var. Kurum'un ismi cumhurbaşkanı seçimi sonrası gündeme gelmeye başlamıştı. Kurum'un ismi sorunların çözümü için öne çıkan kişilerden biriydi. Murat Kurum'un isminin İstanbul'un ulaşım ve diğer problemleri, ihtiyaç olan dönüşüm sağlanması, deprem konutlarının yapımı konusunu çözebileceği yönünde genel kanı var. Kurum'un seçim kampanyasında hamasi sloganlar değil de, İstanbul için neler planlandığını göreceğiz. Kurum politik söylemlerinin ötesinde istanbul'un eksikliklerini ve çözümlerini gerçekleştireceği bir süreç işletecektir. İmamoğlu İstanbul'da verdiği sözleri tutamadı, gerileme dönemi yaşandı. Dönüşüme engel oldu. Murat kurum için bunlar avantaj olacak, aleyhine görüntü oluşacak.

''İMAMOĞLU İÇİN ÇOK ZOR BİR SÜREÇ OLACAKTIR''

İmamoğlu'nun işi 2019'dakinden çok daha zor. 2019'da İmamoğlu'nu kimse tanımıyordu, çok avantajlıydı. İmamoğlu için çok zor bir süreç olacaktır. İmamoğlu'nun dezavantajı oldukça fazla. O yüzden genel siyasete girecektir.

''CHP VE MUHALEFETİN İÇİNDE KAYNAYAN BİR KAZAN VAR''

Erdoğan'ın mesajları muhalefetin taktiği ile ilgili işaretler veriyor. CHP ve muhalefetin içinde kaynayan bir kazan var. 6'lı masadaki benzer tartışmayı bu dönemde de yaşayacağız. AK Parti, arındıktan sonra öne çıkan ve Atatürk'ün hedeflerini gerçekleştiren bir parti. CHP, bu konuda bazı şeyleri öne çıkaracak ama tutmayacak. CHP içinde bölünmüşlük var. İmamoğlu seçim sonrasında 'Beni çalıştırtmadılar, size 25 yıl sonra kazandırdığım İstabul'u kaybettirdiler' diyecek.

''ÖZEL İLE İMAMOĞLU GERİLİMİ TIRMANACAK. BU SÜREÇ ÖZEL'İN İMAMOĞLU'NU TASFİYE EDECEĞİ BİR SÜREÇ OLABİLİR''

İnce kendisini siyaseten çok zor duruma soktu. Özel ile İmamoğlu gerilimi tırmanacak. Bu süreç Özel'in İmamoğlu'nu tasfiye edeceği bir süreç olabilir. Kavga büyüyecek. Özel'in Kılıçdaroğlu ve İnce ile görüşmesi boşuna değil. İmamoğlu boyutu dikkat çekici.'' sözlerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

İSTANBUL’DA ADAYLAR BELLİ OLDU! ile ilgili etiketler İBB İstanbul Murat Kurum Ekrem İmamoğlu Muharrem İnce CHP AK Parti

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.