İstanbul'da 300 polisle sarı operasyon!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü 25 ilçede 50 ayrı noktada taksilere yönelik sabit yol uygulaması yaptı... 300 polisin iştirak ettiği uygulamada taksiler dedektör köpeklerle didik didik aranırken, şoför ve yolcuların de GBT'lerine (Genel bilgi taraması) bakıldı...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü 25 ilçede 50 ayrı noktada taksilere yönelik sabit yol uygulaması yaptı...
300 polisin iştirak ettiği uygulamada taksiler dedektör köpeklerle didik didik aranırken, şoför ve yolcuların de GBT'lerine (Genel bilgi taraması) bakıldı...

İRA UYUŞTURUCU ARADI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı 25 ilçe emniyet müdürlüğü tarafından özel harekat, narkotimler ve trafik denetleme şube müdürlüğünün desteğiyle sabit yol uygulaması yapıldı.

İstanbul'da 300 polisle sarı operasyon!

50 ayrı noktada İlçe Emniyet Müdürlükleri tarafından gerçekleştirilen uygulamaya Özel Hareket Polisleri, narkotimler, Önleyici Hizmetler ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı 300 polis destek verdi.

İstanbul'da 300 polisle sarı operasyon! - Resim : 2

Uygulama kapsamında Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı Balo Sokak girişindeki uygulama noktasında ticari taksiler durduruldu. Taksi şoförleri ve içerisindeki yolcular, polis ekipleri tarafından üst araması yapılarak Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgusu gerçekleştirildi.

İstanbul'da 300 polisle sarı operasyon! - Resim : 3

TAKSİLER “K-9 “KÖPEKLERİ İLE DİDİK DİDİK ARANDI

Şoförlerin ve yolcuların GBT sorguları gerçekleştirilirken, polis “İra” isimli K-9 köpeğiyle araçları didik didik aradı. Uygulamaya takılan bir taksinin yolcusu, “Uygulamadan memnunuz, devamlı böyle şeyler olmalı. Asayiş için bu gerekli” dedi. Başka bir yolcu ise “Uygulamanın yapılmasından memnunuz” ifadelerini kullandı.

İstanbul'da 300 polisle sarı operasyon! - Resim : 4

Yapılan aramalarda herhangi bir suç unsuruna rastlanılmazken, polis ekipleri uygulamaları ve aramaları devam ettireceği öğrenildi.

İstanbul'da 300 polisle sarı operasyon! ile ilgili etiketler Taksi Operasyon İstanbul gbt
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.