İstanbul'da 2 milyon liralık film gibi soygun...

Başakşehir'de film senaryolarını andıran bir soygun gerçekleşti. Kargo aracına arkadan çarparak durduran şahıslar güvenlik görevlilerini rehin alarak aracı kaçırdı. 2 milyon liralık soygun anı güvenlik kameralarına da yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Ziya Gökalp Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, yüzleri maskeli ve silahlı 3 soyguncu bir kargo aracına arkadan bilerek çarpıp durmasını sağladı. Daha sonra kendi araçlarından inen soyguncular kargo aracına bindi. Kargo aracındaki 3 görevliyi rehin alan silahlı soyguncular aracı kendileri kullanmaya başladı.

İstanbul'da 2 milyon liralık film gibi soygun...

Kargo aracını Abdullah Paşa Caddesi'ne doğru süren soyguncular yol kenarında rehineleri bıraktı. Daha sonra araç içinde bulunan yaklaşık 2 milyon TL değerindeki elektronik eşyayı alan şahıslar kayıplara karıştı. Polis ekipleri vurgun yapan maskeli soyguncuları bulmak için çalışma başlattı.

İstanbul'da 2 milyon liralık film gibi soygun... - Resim : 2

Olay, çevrede bulunan güvelik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, çalışanların kargo aracına bindiği ve yolda seyrettiği anlar yer alıyor.

İstanbul'da 2 milyon liralık film gibi soygun... ile ilgili etiketler İstanbul kargo Soygun
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.