İstanbul’da 1 milyon TL’ye daire satın almak mümkün oldu! İşte adresi

İcradan satışa çıkarılan konutlarını güncelleyen TEB, İstanbul’dan uygun fiyatlı iki ayrı konutun da ihaleye açılacağını duyurdu. İşte TEB İstanbul icralık konutlar listesi…

Son zamanlarda emlak alacakların yakından takip ettiği icralık konut satışları, bankaların satışa çıkardığı daire ve işyeri gibi gayrimenkullerin daha çok merak edilir hale gelmesine neden oldu. Bu kapsamda bankaların icralık gayrimenkul satış siteleri vatandaşların yakın markajındayken; pek çok yeni konutun satışa çıkarılacağı öğrenildi. Yeni konut satışı yapacak bankalardan biri olan TEB ise, iki yeni konutun da İstanbul’dan satışa çıkacağını duyurdu.

İstanbul’dan yeni konutlar satışa çıkaran TEB, bir konutun fiyatını oldukça uygun tutarken; diğer konutun fiyatlarını ise emsallerinin altında belirledi. Bu kapsamda her iki konutun da e-İhale ile satılacağını duyuran TEB, iki konut hakkında da ayrı ayrı ihale ilanı yayınladı. TEB, ihale ilanında sadece konutların fiyatlarına değil; aynı zamanda konutların fiziksel özelliklerine ilişkin de bilgi verdi.

İSTANBUL’DAN YENİ KONUTLAR SATIŞA ÇIKTI

İstanbul’da 1 milyon TL’ye daire satın almak mümkün oldu! İşte adresi

İstanbul’dan yeni bir konut satışa çıkaran TEB, satışa çıkardığı konutun İstanbul ilinin Tuzla ilçesinde yer aldığını bildirdi. Akarsu Sokak cephesinde bulunan konutun 1.normal katta konumlu olduğunu belirten TEB, konutun genişliğini ise 43 metrekare olarak ilan etti. TEB, konutun fiyatına ilişkin de bilgi verdi.

Konutun yapı kullanma izni olduğunu bildiren TEB, konutta salon mutfak ve banyonun yer aldığını belirtti. Yapının şu an ofis olarak kullanıldığını bildiren TEB, söz konusu taşınmasın ihale başlangıç bedelini ise 1 milyon TL olarak ilan etti.

İSTANBUL’DAN SATIŞA ÇIKAN KONUTLARIN İHALESİ BAŞLADI

İstanbul’dan satışa çıkardığı ve ihalesini başlattığı bir başka konutu İstanbul ilinin Kadıköy ilçesin den satışa çıkaran TEB, bu konuta ilişkin de bilgi verdi. Konutun Göztepe Mahallesi’nde bulunduğunu bildiren TEB, 129 metrekare konut genişliği olduğunun altını çizdi. Bu kapsamda 2014 yapımı olan binanın iskan belgesinin olduğunu bildiren TEB, konutun ihale başlangıç bedelini ise 11 milyon TL olarak açıkladı. TEB konutun özelliklerine ilişkin ise şu bilgiyi verdi:

“Daire, projesine göre binanın 5.katında, bina girişine göre ön cephede yer almaktadır, salon, 2 oda, mutfak, antre, hol, banyo, balkon bölümlerinden ibarettir ve 126 m2 alana sahiptir. Mahallinde mutfak salona dahil edilmiş, sandık odası mutfak olarak ve balkon iki ayrı oda olarak değiştirilmiş (3 oda 1 salon şeklinde) ve yangın holü banyo/wc olarak realize edilmiş olup 129 metrekare alana sahiptir.”

İstanbul’da 1 milyon TL’ye daire satın almak mümkün oldu! İşte adresi ile ilgili etiketler TEB Bankası emlak gayrimenkul İstanbul konut
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.