İstanbul'a kar yağdı, yollar buz pistine döndü! Kazalar peş peşe yaşanıyor...

İstanbul'da Meteoroloji, AKOM ve Vali Yerlikaya'nın peş peşe yaptığı uyarıların ardından kar yağışı bu sabah etkisini iyice göstermeye başladı. Kar nedeniyle buz pistine dönen sokak ve yollarda vatandaşlar zor anlar yaşadı. Pek çok ilçede peş peşe kazalar meydana geldi.

İstanbul'da etkili olan kar yağışı yerini gece saatlerinde ayaza bıraktı.

Kar yağışının olduğu noktalarda soğuk havanın da etkili olması ile birlikte yollar buz pistine döndü.

BUZ PİSTİNE DÖNEN YOLLARDA KAZALAR PEŞ PEŞE GELDİ

Sabah saatlerinde araçları ile evden çıkmak isteyen vatandaşlar yokuşlarda zorluk çekti. Araçların yokuşları inmek ve çıkmak istedikleri o zorlu anlar kameraya yansıdı. Beşiktaş'ta da yokuşta kalan bir kamyoneti kış çalışması yapan ekipler kurtardı. Kamyonet, iş makinesi ve yokuşun tuzlanma çalışması ile kaldığı yerden alındı.

İstanbul'a kar yağdı, yollar buz pistine döndü! Kazalar peş peşe yaşanıyor...

KAR YAĞIŞI NE KADAR SÜRECEK?

Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre İstanbul'da bugün ve pazar günü de yoğun kar yağışı etkili olacak. Pazartesi günü sıcaklığın biraz yükselmesiyle yağış karla karışık yağmura dönecek. İstanbul'da salı günü yağış beklenmiyor.

 

ESENYURT'TA DA VATANDAŞLAR ZOR ANLAR YAŞADI

Esenyurt’ta gece boyunca aralıklarla yağan kar ara sokakları buz pistine çevirdi, araçları ile işe gitmeye çalışan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Sokaklardan çıkamayan araçlar geri gelip defalarca çıkmayı denedi. Yaşanan o anlar kameralara yansıdı.

BEŞİKTAŞ'TA KARLI YOKUŞTAN KAYAN CİP PARK HALİNDEKİ ARACA ÇARPTI

Beşiktaş'ta gece saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle buz tutan yokuştan aşağı kayan cip, bir restoranın önünde bulunan park halindeki bir ticari araca çarptı.

İstanbul'a kar yağdı, yollar buz pistine döndü! Kazalar peş peşe yaşanıyor... ile ilgili etiketler kar İstanbul kaza Trafik Esenyurt Beşiktaş TIR yol

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.