İstanbul'a hoş geldin Ekrem İmamoğlu

İstanbul'da su baskınları yaşanırken Fethiye'de tatil yapan İmamoğlu Saraçhane'deki binanın önüne asılan pankart ile protesto edildi.

İstanbul geçtiğimiz hafta şiddetli sağanak yağışa maruz kaldı. Yağışın etkisiyle birçok semtte su baskınları yaşandı. Özellikle Esenyurt'ta yaşanan baskınlarda birçok ev ve iş yeri su altında kaldı.

Bu yaşananlar sırasında ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Fethiye'de tatilde olduğu ortaya çıktı.

 Daha önce de benzer adımları ile gündeme gelen İmamoğlu'nun bu tutumu büyük tepkiye neden oldu. İBB başkanı tatilini bitirip bugün İsatanbul'a döndü. Konuya ilişkin açıklamalar yapmak üzere belediyenin Saraçhane'deki binasına gelen İmamoğlu'nu bir süpriz karşıladı.

İstanbul'a hoş geldin Ekrem İmamoğlu

"İstanbul'a hoş geldin İmamoğlu"

İstanbul'da yaşananlar sırasında belediye başkanının şehir dışında olmasını protesto edenler binanın önündeki korkuluklara "İstanbul'a hoş geldin İmamoğlu" pankartı astı.

Pankartın görüntüleri sosyal medyada paylaşılırken çok sayıda beğeni aldı.

 

 

İstanbul'a hoş geldin Ekrem İmamoğlu ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu protesto pankart
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.